Schilderwerk

Uw vastgoed is waarschijnlijk de grootste investering in uw leven. Het is dan ook logisch dat u hier zuinig op bent. U wilt graag dat dit er netjes en verzorgt uitziet.
Het houtwerk van uw vastgoed kan een kwetsbaar onderdeel zijn, als dit niet goed wordt onderhouden. Dit onderhoud bestaat uit meer dan af en toe een laagje verf aanbrengen. ABU support is gespecialiseerd in het uitvoeren van kwalitatief zeer goed schilderwerk en werkt met uitstekend gekwalificeerde vakmensen.
Nadat u het schilderwerk heeft laten uitvoeren, wilt u zo lang mogelijk genieten van het prachtige resultaat. Een goed onderhoud is daarom van essentieel belang. De te behandelen onderdelen goed reinigen, controle laten uitvoeren en weer opnieuw laten schilderen. Op deze manier houdt u het schilderwerk in perfecte conditie. Wij helpen u daar graag mee.
Om een goede conditie te behouden van het schilderwerk, is de verfsoort van groot belang. Wij werken dan ook enkel met gerenommeerde merken. Ook hierin kunnen wij u adviseren.